Cultural

NOTICIES


16/12/2015
Ocine Les Gavarres estrena Star Wars: el despertar de la Força amb Dolby Atmos

Ocine les Gavarres equipa la sala 10 amb la darrera tecnologia, tot just el dia en què s'estrena Star Wars: el Despertar de la Força. Es proveeix la sala d'un nou projector 3D amb tecnologia làser, que millora si cap els projectors digitals del complex. Aquest projector, avantguarda en  exhibició cinematogràfica, aconsegueix una màxima nitidesa i major luminositat, sense que afecti al desgast de la màquina al prescindir de bombeta. I sobretot cal destacar el nou Dolby Atmos, l'últim en so per a sales de cinema. Fins a 35 altaveus i una nova manera d'entendre el so, el Dolby Atmos, un sistema que proporciona al so dels objectes de la pel·lícula d'un dinamisme que acompanya els moviments que apareixen a pantalla. Si una nau espacial ve de darrera de l'espectador fins veure's en pantalla, el so segueix la mateixa trajectòria, i si l'acció transcorre a la selva, el so ambient situa a l'espectador al bell mig de l'acció. Submergeix al públic en la història de forma natural i realista. És el so en “3 dimensions”. I són en aquestes grans produccions com Star Wars el Dolby Atmos brilla espectaculament.

Com a cirereta, tota la sala disposa de butaques VIP, un seients extra-còmodes per gaudir confortablement de l'experiència.

 

Inversió tecnològica per al sector 

Ocine és una empresa d’exhibició cinematogràfica que sempre ha apostat per invertir en equipaments punters en exhibició audiovisual. Ho demostra per ser una de les poques sales a Catalunya i a Espanya amb aquesta nova tecnologia, i esdevenir la pionera en moltes de les novetats en el sector. Així mateix, acull tot tipus d'esdeveniments de cine i oci, com versions originals cada dimarts, retransmissions d'òperes, premieres i passis amb els directors del territori, i un llarg etcètera.

Ocine vol estar al costat dels productors audiovisuals del territori, i posar el seu gra de sorra per potenciar la indústria cultural i creativa, si bé malmesa pels moments econòmics, ens aporta una mirada optimista al futur.

 

Star Wars de luxe 

Aquesta gran producció posa les nostres espectatives pels núvols pel que representen les dues trilogies anteriors, que han encès els somnis de tothom i el frikisme dels molts incondicionals. Aquesta setena entrega disposa de tots els ingredients per no desil·lusionar a ningú. Després de l'adquisició de Disney de Lucasfilm per 4.000 milions de dolars, és la primera amb la direcció de J.J. Abrams. Ja estan previstes 2 produccions més per al 2017 i 2018.

L'acció se situa 30 anys després de l'episodi VI: El Retorn del Jedi, amb un Luke Skywalker intentant restablir l'ordre a la galaxia en contra l'Imperi que es va començar a derrotar a la Lluna d'Endor. Leia i Han Solo treballan amb la Nova República per evitar la revifalla de forces encara leials al record de Lord Vader, i amb ells Chewbacca, R2-D2 i C-3PO. No faltarà cap dels personatges clàssics, als que s'uniran de nous en la lluita contra el costat fosc de la força. I una banda sonora de John Williams.

Una pel·lícula de luxe per estrenar la nova sala 10 d'Ocine les Gavarres.