Cultural

NOTICIES


24/01/2011
Les Gavarres ja tenen mascota: Gava i Rres

Tarragona, 21 de gener de 2010

LES GAVARRES JA TÉ MASCOTES ESCOLLIDES ENTRE MÉS DE 400 DIBUIXOS INFANTILS

Natalia Marín de Vila-seca ha estat la guanyadora escollida pel jurat i Jenifer Gancho de Valls l’escollida per votació popular

El lliurament dels premis es farà el proper divendres a les 14 hores a Les Gavarres

El Parc Comercial i d’Oci Les Gavarres ja ha escollit les que seran les noves mascotes, Gava i Rres, entre més de 400 dibuixos participants durant el concurs celebrat aquest passat Nadal. El jurat, format per responsables dels diferents establiments associats, ha escollit el dibuix de Natalia Marín de Vila-seca com a guanyador. La guanyadora rebrà una targeta regal valorada en 1.000 euros que li permetrà realitzar compres a qualsevol dels establiments associats. Com a primera finalista, el jurat ha triat el dibuix presentat per Ainhoa Canuto de Cambrils qui obtindrà un premi de 300 euros en xecs de compra. El segon i tercer finalista han estat, respectivament, Mari Pau Galera de Tarragona i Francesc Cardona de Reus, amb sengles premis de 200 i 100 euros de compra. Finalment el premi per votació popular ha estat per Jenifer Gancho de Valls qui, a través del web www.lesgavarres.es, ha rebut un total de 170 vots vàlids entre els visitants de la pàgina. Aquest premi està dotat amb una targeta de compra per valor de 500 euros.

El lliurament de premis als guanyadors es realitzarà aquest proper divendres 28 de gener a les 14 hores al concessionari Peugeot Joaquim Oliva situat al Parc Comercial Les Gavarres.


Per a més informació
Ideem Comunicació Estratègica
comunicacio@ideem.net
T. 977 248 454