Saborós

NOTICIES


12/09/2014
Torna la promoció Sopar+Cinema

A partir del proper dia 15 de setembre podràs gaudir de l'oferta de Sopar+Cinema per 9,95 €.

En aquesta ocasió l'oferta s'allarga fins el 30 de novembre. Aixó doncs podràs gaudir per un únic preu de 9,95 euros d'un sopar als restaurants adherits a la promoció i d'una entrada pel cinema Ocine.

Els restaurants adherits a aquesta promoció són: El Mexicano, Cómete Algo, Que bo és, Pincho Pancho, Oki Wok, Frankfurt la Torre, Sol Kebab, Cien Montaditos i El Rincón de Guijuelo.

A tots ells podràs comprar els cupons sopar+cinema, per un valor de 9,95 €. També podràs comprar el teu cupó a les taquilles del cinema Ocine.


Bases:

- Els cupons Sopar+Cinema, per un valor de 9,95 € es podrán adquirir als restaurants adherits a la promoció. Amb aquest cupó el client podrà sopar i anar al cinema al mateix dia.

- Els cupons poden ser utilitzats de dilluns a dijous, excepte festius i vigílies de festius a partir de les 19 hores. El cupó no inclou projeccions 3D, butaques VIP i esdeveniments.

- Tots els locals adherits a la promoció tindran cartells en els seus establiments indicant el menú Sopar+Cinema.

- Data de caducitat: 30 de de juny de 2014.

- El cupons amb ratllades o en mal estat, no seran acceptats pel cinema o pels restaurants adherits a la promoció.

- Ocine Les Gavarres i els restaurants adherits a la promoció no es responsabilitzan de la pèrdua o robatori dels cupons.

-El cupó Sopar+Cinema no es reemborsarà en diners.