Saborós

NOTICIES


30/04/2014
Un any de cinema i crispetes gratis!

L'entitat tarragonina La Pipel Entertainment, encarregada d'organitzar activitats d'oci i coneguda per la Baixada del Pajaritu o La Sindriada, torna a la càrrega. Aquesta vegada sorprèn a la ciutat; l'entitat col·laborarà de manera activa en la 15a festa d'aniversari del Centre d'Oci les Gavarres, amb la iniciativa Will Petes & La Fàbrica de Crispetes, que tindrà lloc el dissabte 17 de maig. Des d'avui fins al 16 de maig, La Pipel Entertainment tindrà la missió de trobar-a través de visites a diferents col·legis del territori-cinc joves, d'entre 8 i 10 anys, per viure una experiència única. Els seleccionats participaran en les proves celebrades el mateix 17 de maig al recinte del Centre d'Oci les Gavarres. D'aquests cinc candidats sortirà un guanyador. El premi serà un any gratuït de cinema i crispetes; els altres quatre podran gaudir d'un mes gratis de cinema.

Ahir al matí van presentar a la plaça del Rei l'original projecte de l'entitat tarragonina, juntament amb representants del Centre d'Oci les Gavarres. L'espai es va convertir en un autèntic cinema: butaca i crispetes. Will Petes & La Fàbrica de Crispetes és una proposta creativa amb la intenció de fer una lectura actual de la coneguda pel·lícula Charlie&la Fàbrica de Xocolata. Will Petes, nom que rebrà el personatge que substituirà en aquest projecte Willy Bonka, un dels protagonistes del film, recorrerà diferents escoles de la ciutat per escollir els cinc petits candidats que optaran a premis relacionats amb el cinema.

L'objectiu d'aquesta iniciativa i de la celebració és apropar les instal·lacions a la ciutat de Tarragona, i també «aprofitar el dia per iniciar els més petits a veure una pel·lícula, ja que si els nens no van al cinema, desapareixerà», segons paraules de Josep Eduard, responsable del Centre d'Oci les Gavarres.  

Jordi Viñolas, representant de la Pipel Entertainment, assegura que l'entitat «té ganes d'animar i crear nous continguts, sense la necessitat de rebre subvencions». A més afegeix que «aquest tipus d'iniciatives aconsegueixen allunyar els més petits de l'excés d'Internet. Han d'aprendre a gaudir del cinema, i aquesta festa és una bona oportunitat».

El dissabte 17 de maig, el Centre d'Oci Les Gavarres es convertirà en la gran festa de les crispetes. Els cinc petits candidats faran una visita guiada del recinte i la música de Cris & Petes, seran alguns dels actes de la jornada festiva.

Font: Diari de Tarragona