Saborós

NOTICIES


08/01/2014
És progrroga la promoció Sopar+Cinema al Centre d'Oci

L'èxit de la promoció Sopar+Cinema ha estat aclaparadora, i per això els responsables del Centre d'Oci les Gavarres prorrogen la promoció Sopar+Cinema durant un període de temps més llarg: per un únic preu de 9,95 euros podràs gaudir d'un sopar als restaurants adherits a la promoció i d'una entrada pel cinema Ocine.

La promoció es prorroga fins el dia 11 d'abril de 2014.

Els restaurants adherits a aquesta promoció són: El Mexicano, Cómete Algo, Que bo és, Pincho Pancho, Oki wok i Frankfurt la Torre.

A tots ells podràs comprar els cupons sopar+cinema, per un valor de 9,95 €. També podràs comprar el teu cupó a les taquilles del cinema Ocine.


Bases:

- Els cupons Sopar+Cinema, per un valor de 9,95 € es podrán adquirir als restaurants adherits a la promoció. Amb aquest cupó el client podrà sopar i anar al cinema al mateix dia.

- Els cupons poden ser utilitzats de dilluns a dijous, excepte festius i vigílies de festius a partir de les 19 hores. El cupó no inclou projeccions 3D, butaques VIP i esdeveniments.

- Tots els locals adherits a la promoció tindran cartells en els seus establiments indicant el menú Sopar+Cinema.

- Data de caducitat: 11 de d'abril de 2013.

- El cupons amb ratllades o en mal estat, no seran acceptats pel cinema o pels restaurants adherits a la promoció.

- Ocine Les Gavarres i els restaurants adherits a la promoció no es responsabilitzan de la pèrdua o robatori dels cupons.

-El cupó Sopar+Cinema no es reemborsarà en diners.