Sorprenent

NOTICIES


16/12/2010
Les Gavarres posa en marxa la campanya de Nadal 2010-11

S’apropa Nadal i Les Gavarres es prepara per oferir als seus clients totes les facilitats per les compres nadalenques.

Les Gavarres ha estrenat la nova imatge del Parc, en un acte de col·locació de banderoles que va tenir lloc el passat 3 de desembre, a càrrec del Sr. Carlos Castillo, conseller de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona i el  Sr. Manuel Vera, president de l’AIE Les Gavarres. Aquesta imatge reforça el nom, ja conegut per tots, amb un logotip alegre, desenfadat, jove i actual, que s’identifica amb el seu públic, format per parelles, grups d’amics i famílies.

La imatge respon al concepte de pluralitat d’oferta de Les Gavarres, que permet als visitants passar-hi un dia complert d’oci, diversió i compres en família.

La campanya de Nadal arrenca el 13 de desembre, moment en què es començaran a estrenar els últims llançaments nadalencs de la cartellera cinematogràfica, a les 16 sales de cinema d’última tecnologia 3D. Durant aquestes festes, els clients podran gaudir, a més, de les  25 pistes de bitlles, d’una gran oferta gastronòmica, amb més de 18 establiments diferents, i les últimes novetats en tecnologia, oci electrònic i electrodomèstics. En aquestes dates, els més petits són protagonistes i hi podran trobar un gran assortiment de joguines.

Enguany, Les Gavarres obrirà les seves portes els dies 19 de desembre , 2 i 9 de gener amb els seus horaris normals, de 10:00 a 22:00 h, exceptuant els dies 24 i 31 de gener, que tancarà portes a les 20:00 h.

Les previsions i la planificació sobre vendes per aquestes dates són les d’igualar les vendes del 2009, encara que existeix un decreixement del consum global. Malgrat tot, ‘esperem provocar major freqüentació de clients des de les poblacions properes de la província de Tarragona, degut a la nostra singular oferta comercial i d’oci’, afirma Vera.