Varietat

NOTICIES


04/04/2012
Pantalla de gran format i butaques VIP

El proper dilluns es farà la presentació en societat de la remodelació de la sala 3 dels Ocine les Gavarres, que comptarà amb un munt d'avenços tecnològics: una pantalla de gran format, de bat a bat de la sala, del terra al sostre, i un projector digital 4K, amb 3D i a 48 fotogrames per segon, el doble que la majoria dels projectors actuals, amb una nitidesa d'imatge espectacular. Es podran visionar produccions especialment filmades amb aquestes prestacions, per exemple Men in Black 3, el El Hobbit o la darrera entrega de Spiderman.

El més destacat seran les condicions de confort de la sala. Primer, la sala es distribueix en graderia circular, el que permetrà veure amb tota la qualitat la imatge, des de qualsevol punt de la sala. Una graderia de màxim desnivell: ni que Pau Gasol s'hi posés al davant ens taparia la visió. I tot això sense minvar l’accessibilitat, ja que està perfectament adaptada per a minusvàlids. Tanmateix  totes butaques són l'últim model amb el màxim confort i totes disposen de reposacaps. Hauran 14 butaques VIP, amb molt mes espai, doble braç, on la comoditat arriba al màxim per només 1 € adicional.

Les novetats no es queden aquí. La sala està il·luminada amb llums leds ecològics, i estarà dotada d'un sistema de so especial per a persones amb discapacitat auditiva, el qual permet rebre el senyal directament als aparells audiòfons d'aquests espectadors. En conjunt, una inversió en l'última tecnologia que redunda en optimitzar el plaer de l’espectador al gaudir qualsevol espectacle audiovisual. I diem espectacle audiovisual, perquè també pot rebre senyal en directe per satèl·lit i en màxima qualitat. Ja s'han ofert espectacles esportius, existeix una programació d'òperes, així com es reben les pel·lícules via smartjob.

Algunes dades pels amants de la tecnologia
L'estrella de la inversió és el projector, marca Barco DP 4K-32B, amb una format d'imatge de 4096x2160, que equival a 8.847.360 píxels. La marca fa especial èmfasi en la brillantor i un contrast de 2000:1 i 33.000 lúmens, el que proporciona una nitidesa excepcional per a pantalles d'altes prestacions, emetent a 48 fotogrames per segon reals. Pel que fa a la pantalla de gran format, té unes dimensions de 12,52x6,78= 84,88 m2, tota la paret de la sala. El dispositiu de so també és per a sibarites: un processador Dolby Digital CP 750 7.1. amb una qualitat perfecta.


Una empresa que inverteix en el territori

Ocine va ser de les primeres exhibidores que van implantar el 3D Digital, de la mateixa manera segueix invertint i apostant pel territori, especialment rellevant en aquest temps de recessió. Aquesta inversió ha estat contínua per continuar sent un cinema de referència a nivell estatal, ja que Ocine les Gavarres és un dels 20 cinemes més valorats de tota Espanya.
També destaca per oferir una àmplia oferta, que s’estén bona part de les estrenes, així com per comptar amb la sala 8 i Mig, on ofereix cinema d'autor i en versió original. A través d'aquesta sala també s'ha donat suport als creadors i a entitats de la ciutat, i s'han visitat directors i les personalitats més rellevants del cinema català. També Ocine destaca pel compromís amb el cine català i en català, estrenant la majoria de títols catalans en cartellera. Col·labora amb el FIC-CAT, Festival Internacional de Cinema en català. Participa amb molt d'èxit en el cicle CINC de cinema en català per als més petits, i a més estrena molts títols en català (com per exemple, Lorax 3D).
En definitiva, la indústria cultural privada més important del Camp de Tarragona, i que de ben segur seguirà apostant i invertint a Tarragona.