Divertit

NOTICIES


07/10/2010
Els principals establiments de les gavarres s'uneixen en una agrupació d'interès econòmic

L'Agrupaciò d'Interès Econòmic Les Gavarres s'ha presentat avui a La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, de la mà del seu President, Manuel Vera.

Aquest matí s'ha presentat a la Cambra de Comerç de Tarragona el Nou Parc Comercial i d'Oci Les Gavarres, que aglutina, sota una única veu els principals comerços i establiments de l'entorn de Les Gavarres.
 
Manuel Vera, president de l'A.I.E Les Gavarres ha explicat que l'objectiu principal de crear aquesta agrupació és donar resposta a les necessitats comercials de Tarragona, així com dur a terme millores internes en l'entorn del Parc Comercial.
 
L'Agrupació és fruit de 13 anys d'història (el primer establiment es va inaugurar l'any 1997) que han generat inversions econòmiques, llocs de treball i oportunitats comercials, convertint la zona en un motor econòmic, comercial i humà del sud de Catalunya.
 
En la presentació també s'ha donat a conèixer la nova imatge corporativa que ha desenvolupat l'empresa Nimia Comunicació i que serà el paraigües sota el qual es desenvoluparan totes les campanyes publicitàries i de comunicació del Nou Parc Comercial i d'Oci.
La imatge respon al concepte de pluralitat d'oferta de Les Gavarres, que permet als visitants passar-hi un dia complert d'oci, diversió i compres en família. Per això s'ha triat l'eslògan 'Un dia genial', acompanyat d'un somriure fent l'ullet, com a forma d'arribar al gran públic i buscar la seva complicitat.
 
Durant aquests 13 anys d'història, Les Gavarres ha generat més de 10 milions de visites anuals i ha consolidat una mitjana superior a 1.000 llocs de treball. Les Gavarres són el principal pol d'atracció comercial i d'oci del territori, amb 330 milions d'euros en vendes a l'any i visitants d'arreu de la demarcació.